Hebben jullie ook halsbanden met naam of telefoonnummer?

  20-01-2022  

Het is bij ons mogelijk om hondenhalsbanden te laten personaliseren door deze bijvoorbeeld te graveren met naam of telefoonnummer. Kijk o.a. eens naar onze FELLINI halsbanden en neem bij vragen vooral contact met ons op!

Lees meer

Ik wil graag een andere maat of kleur product, kan dat?

  20-01-2022  

Dat kan zeker! Alle halsbanden, hondentuigjes en hondenriemen van Jack's Dog Design zijn handgemaakt door Jack's Dog Design of door een atelier in Nederland. Heb jij bepaalde wensen op het gebied van kleur, afmeting/maat en/of fournituren? Neem dan vooral contact met ons op. In overleg is er veel mogelijk en wij helpen jou graag!

Lees meer

Het bestelde product past niet, wat nu?

  16-11-2021  

Wat jammer dat je bestelde product niet past, of niet naar wens is. Wij verzoeken je graag om voor het bestellen van één van onze producten, de maten van jouw hond op te meten. Alle producten in onze webshop, zijn voorzien van een bijlage met maten in centimeters.  Is het product toch niet naar wens? Neem eerst contact met ons op, om je retouren aan te melden. Wij zullen je de retourinstructie sturen. Hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat de retouren zo veilig en snel mogelijk verwerkt worden. ( retouren zonder aanmelding en bevestiging worden niet verwerkt!)   voor ons retourbeleid verwijzen wij je door naar onze pagina ** gepersonaliseerde producten, of producten op aanvraag ontworpen, kunnen niet geretourneerd worden. 

Lees meer

Kan ik het product op locatie passen?

  16-11-2021  

Dat kan. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen of het product bij jouw hond past. Daarom bieden wij, uitsluitend op afspaak , de mogelijkheid om het product te komen passen en bekijken. Neem contact met ons op, om een afspraak te maken. 

Lees meer

Hoe meet ik mijn hond op om de juiste maat te kiezen voor de hondentuig?

  16-11-2021  

Voor een goed passend hondentuigje moet je in principe twee maten opmeten. Voor de veiligheid van jouw hond hangt een tuig of harnas voor de veiligheid op een lagere positie dan een halsband. Plaats daarom allereerst het meetlint bovenaan het borstbeen. Laat het meetlint langs de schouderbladen omhoog lopen om een goede pasvorm op te meten voor het tuigje. Ten tweede is de buikmaat van belang voor de juiste maat hondentuig. De buikmaat meet je net achter de voorpoten op het breedste punt. Plaats twee vingers tussen jouw hond en het meetlint voor de juiste maat. Wanneer je de juiste maten hebt genoteerd kun je deze gaan vergelijken met de maten zoals vermeld bij de hondentuigjes van Jack's Dog Design.

Lees meer